Projecte II. Desenvolupament PAC2 (Joseph Rojas)

Hola a tothom,

Us presento el plantejament de les meves propostes. He volgut treballar-les amb molta cura i detall, motiu pel qual he tardat una mica en pujar-les. En la revista es visualitza l’inici d’una de les seccions i en el díptic les seves cares interiors. Què us semblen? Gràcies!

PD. No he afegit les dades de les imatges (propietat i lloc d’extracció) perquè ja existeix una secció de la revista on s’inclou això i en el cas del díptic estaria en la contracoberta i no en les cares interiors.

 


2 debate on “Projecte II. Desenvolupament PAC2 (Joseph Rojas)”

 1. Hola Joseph,

  El plantejament de retícula és correcte, i la posada en pàgina també. Súper!

  Revisa alguns components com el destacat (el text en vermell), no acaba de quedar clara la relació amb els mòduls, et recomano marcar les zones, perquè es vegi més clar.

  En el díptic, el text de la dreta no està ben col·locat, trepitja la línia de flux i en general diria que hi ha massa columnes, que no és necessari. Pel que fa a l’logo, si vols afegir-(potser no calgui si ja està en portada i contra) revisa el pes respecte a la resta d’elements, sembla estar una mica “flotant”.

  Seguim!
  Visibilitat:
  Públic