Proposta portades revista (ENTRADA EDITADA AMB CORRECCIONS)

Torno a penjar les portades amb les correccions corresponents als comentaris Espero resposta! Merci

 

 

Hola a tots!!

 

Afegeixo aquí la meva proposta de portada de revista, seguint les pautes que he anat treballant fins ara. En la primera portada he inclòs il·lustració, per fer una publicació més artística i original, tal i com tenia pensat des de l’inici. Pot servir de col·laboració mensual amb un artista/il·lustrador, i crec que és una bona manera de donar-li a la revista un caire més destacat. També donar èmfasi a la part més ‘Fet a mà’ precisament amb un disseny il·lustrat a mà.

 

 


2 debate on “Proposta portades revista (ENTRADA EDITADA AMB CORRECCIONS)”

 1. Hola Clàudia,

  Les propostes de portades són atractives i interessants, a nivell visual, cal treballar els continguts. És important que vegem text real, perquè la proposta sigui el més concreta possible.

  Un altre aspecte clau és que el contingut no coincideix amb la retícula que proposes, això passa principalment perquè la retícula no és correcta, els mòduls van “dins” de la caixa compositiva, no en tota la pàgina. Revisa’l perquè és important. (Torna a el recurs audiovisual “la retícula, si tens dubtes)

  Finalment, intenta buscar major relació visual entre el díptic i la portada corresponent de la revista.

  Salutacions
  Visibilitat:
  Públic

  1. Hola ! He tornat a pujar les portades amb les correccions proposades. Espero feedback per estar segura a l’hora de fer l’entrega. El díptic l’he alineat graficament amb la porposta de portada 02, no seria correcte?? Moltes gràcies!
   Visibilitat:
   Públic