PAC 3. Proposta de portades

Hola,

Aquí us presento el treball que porto. He creat la portada i contraportada dels dos números de Caye Magazine i una proposta pel díptic. He seguit la mateixa línia minimalista, utilitzant els constrastos de colors i tamanys per crear jocs visuals, generar interès i jerarquitzar els elements. He utilitzat les mateixes retícules de la PAC 2. Per si no queda molt clar, en les contraportades de les revista he decidit que s’inclogui un pensament d’una persona que està relacionada amb la dansa. Aquesta reflexió o punt de vista pot tractar qualsevol tema, sempre i quan estigui relacionat amb aquest art.


Un debat en “%1$s”

 1. Hola Joseph.

  La teva proposta té molt d’equilibri en general i si bé és minimalista és atractiva, en gran part per l’ús de la fotografia.
  A continuació comentaris per tenir en compte:

  – Potser el més important: la manca de cohesió entre la publicació i el díptic. Pensa que el díptic es correspon a un nombre específic de la revista, és a dir promociona el llançament de el nombre de “octubre”, per exemple. En aquest sentit, el primer seria utilitzar com a mínim la mateixa imatge de portada. Després intentaria unificar més els criteris de disseny, encara que no sigui igual, però que hi hagi una mica més de connexió i afegir un titular, una cosa que inciti a “obrir” la publicació.

  – Pel que fa a la revista, l’estructura és correcta. Et recomano utilitzar nombres en lloc de les “XX”, visualment perdrà més joc.
  – A la contraportada, separa el codi del web, potser aquesta pot anar sobre la frase, a la part superior.

  Seguim!
  Visibilitat:
  Públic